Je bekijkt nu Yoga with adriene – Dedicate Challange

Yoga with adriene – Dedicate Challange

Ik ben absoluut niet flexibel. Het idee van Yoga spreekt me wel enorm aan. De vloeiende bewegingen, de rust die yoga uitstraald en toch fit worden.

Tijdens een google sessie kwam ik Yoga with Adriene tegen. Ik besloot om een kijkje te nemen op haar gratis youtube kanaal. Hier staat enorm veel content.

Na een aantal video’s te hebben gekeken en geoefend te hebben besloot ik om een 30 dagen challenge aan te gaan. Dedicate.

Yoga with Adriene heeft een gratis YouTube kanaal.

Ook is het mogelijk om aan te sluiten bij de betaalde variant van de yoga. Hier staan vlogs en nog veel meer video’s.

Dedicate 30 dagen yoga

Dedicate staat in het teken van toewijding aan jezelf en de yoga.

Adriene Mishler is de host. Haar unieke manier van lesgeven zorgt ervoor dat ik de volle 30 dagen doorzet. Elke dag voelt als een overwinning. Voor het eerst in mijn leven leer ik hoe ik het beste kan ademen, dat mijn polsen ontzettend zeer doen na de eerste week en dat ik spieren kweek met yoga.

Pijnlijke polsen en algehele spierpijn.

Doordat ik voor de yoga een zware zwangerschap heb gehad is mijn fitness level absoluut nul. Hierdoor kom ik mezelf de eeste week van de yoga ontzettend tegen. Toch zorgt de manier van lesgeven van Adriene ervoor dat ik doorzet.

Ik leer nieuwe kanten van mezelf kennen.

Op dag 13 leer ik mezelf meer ruimte te gunnen. Adriene straalt de rust uit, en geeft me het zelfvertrouwen om mezelf te zijn. Ik zie kleine veranderingen die me verbazen. Op het werk neem ik meer “ruimte in”. ik merk dat mijn collega’s hierdoor beter naar me luisteren. Mijn ideeën zijn helder en goed verwoord. Mijn brein gaat niet meer alle kanten op.

Dag 21 light, op deze dag vind ik iets wat zo ontzettend bijzonder is dat ik “zo nuchter als ik ben” tranen heb. Uit het niets leer ik namelijk dat mijn eigen licht niet weg is geweest. Ondanks dat ik me verdwaald heb gevoeld sinds mijn zwangerschap vind ik mezelf.

Dag 30 Liberate, deze video is ontzettend beladen. Ik ben zo ontzettend blij dat ik het heb gehaald. Ik ben gegroeid als mens, ik heb nieuwe spieren en ik zit 100% beter in mijn vel.

Twijfel je over yoga? Absoluut niet doen. Het brengt je zoveel. Yoga is zoveel meer dan in een pose komen. Yoga is licht, lucht en ruimte. Ik durf het zelfs verlichting te noemen. In ons drukke bestaan is een rustpunt een must.

Vind een versie van de Yoga die bij je past.

Ik ben absoluut fan van Adriene, haar stijl past ontzettend goed bij me. Ze geeft les zonder oordeel en laat mensen op elk niveau instromen. De 30 dagen challenge was ontzettend zwaar maar ook elke zweetdruppel en pijnlijke spier waard. Ik heb nog steeds een maatje meer, ik ben nog steeds niet super flexibel maar ik heb wel een mooie prestatie weg gezet.

Klik hier voor Yoga with adriene Youtube Kanaal

Geef een reactie