Webshop

Vind hier de mooiste producten terug. 

In de webwinkel verkopen we voornamelijk producten die bijdragen aan een gezond milieu. Producten die bijdragen aan een positief leven. 

Onze winkel is klein maar fijn, wij hebben alles in eigen hand en kopen onze producten met veel liefde in. Wij houden de voorraden van producten laag zodat er geen verspilling ontstaat. Mocht iets niet op voorraad zijn wat je wel graag wilt bestellen, dan kun je ons bereiken per app of mail.  

Via Facebook, Instagram en mail houden we je op de hoogte van nieuwe artikelen. 

Wij vinden onze ecologische voetafdruk erg belangrijk dus proberen we zoveel mogelijk duurzame producten in de webshop te hebben. 

Meer weten? Kijk dan bij de veelgestelde vragen onderin. 

Heb je vragen over een product mail ze dan naar: info@schaapjesindewei.nl

We helpen je graag met de zoektocht naar het juiste product.

Liefs, Sanne  

Zoek hier snel je favorieten producten terug.

Categorieën.

Ben je opzoek naar leuke sieraden die ook nog duurzaam geproduceerd zijn? 

De sieraden zijn veelal handgemaakt in Nederland. De sieraden zijn uitsluitend gemaakt van zorgvuldig geselecteerde materialen en voorzien van bijzondere details

Klik op de afbeelding voor alle producten. 

Heerlijke zepen van allerlei merken zoals Botma en van Bennekom, Savon de Marseille, Maroma, Aleppo en nog meer. Elk merk heeft een unieke eigenschap. Meer weten? kijk snel verder. 

Klik op de afbeelding voor alle producten. 

Wat is er lekkerder dan de warme stralen van de douche op je huid? Natuurlijk een prachtige natuurspons. Hier vind je alles terug voor lichaamsverzorging en om heerlijk te kunnen ontspannen.

Klik op de afbeelding voor alle producten. 

Opzoek naar een mooie beker voor je latte met havermelk? of juist een fijne waterfles die in de vaatwasser mag? Hier vind je alles terug om mee te nemen onderweg, stijlvol en praktisch. 

Klik op de afbeelding voor alle producten. 

Je wilt vást geen moment meer zonder zodra je onze heerlijke SOXS geprobeerd hebt. Van verschillende dames horen we al dat ze verslavend zijn. Het superzachte en comfortabele wol is afkomstig van schapen uit Nieuw-Zeeland. Welk op diervriendelijke wijze is verkregen. Dat geeft nog eens een extra warm gevoel!

Klik op de afbeelding voor alle producten. 

Biologische remedie voor veel kleine issues bijvoorbeeld: 

  • Beter slapen. 
  • Insectenbeten. 
  • Voetverzorging. 
  • Vitale spieren.
  • en nog veel meer. 

Klik op de afbeelding voor alle producten. 

Voor ieder wat wils, zo ook voor het kleinste lid van de familie. Vind hier niet alleen leuk ecologisch speelgoed maar ook spenen, bijt panda’s, chocolade en nog veel meer. 

Klik op de afbeelding voor alle producten. 

Met liefde handgemaakt

Handgemaakte bedrukte tassen, t-shirts, oorbellen, bedrukte bekers en nog veel meer. 

Zoals je van ons gewend bent zijn alle artikelen zo duurzaam mogelijk gemaakt. Onze bedrukte bekers worden bijvoorbeeld ingekocht op duurzaamheid van het merk. Hierna bedrukken wij zelf de bekers. Je kunt er ook voor kiezen om zelf een ontwerp op een tas, t-shirt, beker te laten bedrukken. 

Klik op de afbeelding voor alle producten. 

Een natuurlijk steuntje in de rug met een steentje. Natuurlijke remedie bestaan al sinds jaar en dag. Ook de zoutlamp staat bekend om zijn zuiverende werking. Meer weten? 

Klik op de afbeelding voor alle producten. 

Veelgestelde vragen

Voor Nederland:

Nieuw: De fietskoerier, Groen verzenden. 

Over de Fietskoeriers.nl is de eerste én enige pakketbezorger op de fiets die bezorgt door heel Nederland. Ons doel is de logistiek in Nederlandse steden slimmer en schoner in te richten. En hoe kan dit beter dan met de fiets?

Kosten:

Voor een brievenbus pakket reken wij € 4,10

Voor een pakket € 6,15

We verzenden op dinsdag en donderdag met de fietskoerier.

Postnl: Voor een brievenbus pakket rekenen wij €4,10 verzendkosten. 

Voor een pakket rekenen we €6,15 verzendkosten. 

Boven de € 75 is de verzending gratis. 

Wij gebruiken de verzendkosten om o.a. een duurzame verpakking te gebruiken. Wij vinden het belangrijk om onze ecologische voetdruk klein te houden. 

 

Het kan altijd voorkomen dat je niet tevreden bent over je artikel. Je hebt 14 dagen herroepingsrecht. Het artikel kun je terug sturen naar onze webwinkel nadat je contact op heb genomen met de klantenservice. De kosten voor het retoursturen zijn voor eigen rekening. Je krijgt het bedrag wat je hebt betaald terug indien het product onbeschadigd terug komt in de originele verpakking. Hiermee hopen we dat je bewust shopt. Wij zijn een kleine webshop en kopen onze producten met veel liefde in. Uiteraard willen we graag dat jij ook zoveel van jouw product gaat houden. 

We verpakken onze producten in zo ecologisch mogelijk. Zo hebben we bijvoorbeeld ecologische tape en proberen we altijd onze doosjes her te gebruiken waar mogelijk. Soms moeten we helaas plastic gebruiken, dit is dan om het product te beschermen. Je wilt immers wel een product wat niet kapot gaat onderweg. 

Uiteraard kan dat. Tijdens het afrekenen kun je op afhalen klikken. Nadat wij je bestelling hebben klaargemaakt ontvang je van ons een mailtje met het adres in Oudenbosch waar je jouw producten mag afhalen. 

Wil je eerst een van de producten zien? mail ons dan even! 

 

klarna
ideal
mastercard
Duurzaam-Bezrorgd-Game-Changer-FKS.png