Lichaamsverzorging & ontspanning

Lichaamsverzorging

Zonnebrand

We Love the Planet Zonnebrand Stick is een milieuvriendelijk alternatief voor traditionele zonnebrand. De stick bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten en bevat geen synthetische toevoegingen of chemische Uv-filters zoals oxybenzone. Het bevat natuurlijke Uv-filters (zinkoxide en titaniumdioxide) die je huid beschermen tegen invloeden van de zon op een veilige manier!

Natuur Spons

Een natuurlijke spons is een simpele vorm van leven die voorkomt op de bodem van alle oceanen. In de zee fungeert de spons als een filter. Het pomp water door zich heen, en op die manier verkrijgt een spons voeding (zoals plankton). Er zijn meer dan 7.500 verschillende soorten, waarvan er maar 6 geschikt zijn voor verkoop. Sommige worden meer dan 3 meter hoog! Afhankelijk van de temperatuur, diepte, en stroming heeft een spons een half jaar tot vijf jaar nodig om te groeien.

Safety Razor

De safety razor deze stijlvolle Safety Razor past in een moderne eigentijdse badkamer! Naast dat dit scheermes voor een super gladde huid zorgt bespaar je er ook zo’n 14 plastic wegwerpmesjes per jaar mee. Door de gesloten kam is scheren met dit mes zeer eenvoudig en ook geschikt als kado vanwege het fraaie doosje

De Safety Razor is een populair plasticvrij alternatief voor wegwerpscheermesjes. Door de gesloten kam is het scheren zeer eenvoudig en is de kans op sneetjes klein. De safety razor heeft een hoge kwaliteit en gaat hierdoor je leven lang mee.

Over Oceonic.  Eens uitkijkend op het zacht kabbelende water van de Middellandse Zee, bedachten we ons hoe lelijk de zeeën worden door al dat plastic wat erin rond dobbert. We wilden er iets tegen doen! Wij strijden tégen plastic en vóór schonere zeeën. Daarom bieden wij, als Oceonics, jou de allerfijnste verzorgingsproducten voor in de badkamer die vrij zijn onnodig plastic. Onhandige folietjes, zakjes, tubes en flessen komen er bij ons niet in. En daarom ook niet bij jou. Want wie heeft er nog plastic nodig wanneer je het ook door goed afbreekbare materialen kunt vervangen.

    •  

Wasbare wattenschijfjes & duurzame wattenstaafjes

Deze bio-katoenen waszak met 10 organisch-katoenen make-up schijven zijn ideaal voor zachte huidverzorging. De schijfjes zijn ideaal om de huid te reinigen of make-up af te halen. Het is een mooi alternatief voor de wattenschijfjes. Het waszakje is super handig, niet alleen voor de schijfjes maar ook voor allerlei doeleinden zoals bijvoorbeeld bh’s wassen, sokken bij elkaar houden en nog veel meer. 

Ontspanning

Ben je opzoek naar een stukje extra ontspanning? 

Het lavendeloogkussen is de ideale tool in ontspanning. Leg het kussen op je ogen en ruik de heerlijke geur van lavendel. 

Tip: tijdens het mediteren zorgt dit mooie kussentje voor een nieuwe ervaring. 

Ken je de gewichtmassage roller al? Het gebruik van een gezichtsmassageroller dateert al uit de oudheid in China, waar het al lange tijd bekend staat als een heilzaam middel.

Geur producten

Een heerlijke smudge stick, witte salie of juist palo santo hout. Het ruikt heerlijk en staat erom bekend dat het je huis “reinigt”. Ook de prachtige smudge schelpen zijn ideaal voor het branden van salie of palo Santo.