Eten & drinken

Play in Choc

De ECO vervanger van het surprise ei en een echt duurzaam kado  PLAYinCHOC ToyChoc Box bevat twee individueel verpakte, heerlijk romige, biologische zuivelvrije chocolaatjes en een heerlijk stuk kartonnen speelgoed om in elkaar te zetten. 

Het stuk speelgoed is er een uit een serie van 4 om te verzamelen en wordt ook geleverd met een eigen educatieve infokaart met leuke weetjes. Zeer geschikt voor verjaardag feestjes en Sinterklaas. Omdat we om u en ons milieu geven is de playin choc biologisch, veganistisch, vermijdt het potentiële allergenen zoals soja, gluten en zuivel, bevat het geen geraffineerde suiker, is het milieuvriendelijk en gebruikt het alleen gerecycleerde, recycleerbare en composteerbare materialen. De chocolade is verpakt in een transparante folie die 100% plantaardig is en volledig composteerbaar.

OrTea?

Or Tea?™ 
Or Tea?™ Is een eersteklas theemerk met een duizenden jaren oude traditioneel Chinese achtergrond.
Door het opnieuw in het leven roepen van deze legendarische thee als een soort van kunst, verwelkomt Or Tea?™ van harte een hele nieuwe generatie theedrinkers, om hun leven te verrijken met dit oeroude maar toch ook zo moderne brouwsel.

Drinken

Verrijk je water met edelstenen.