Geitenwollen sokken?! of toch de schapenwollen?

  • Berichtcategorie:Duurzaam
  • Bericht reacties:0 Reacties

Oke, ik beken… Ik heb altijd koude voeten. Daarom wilde ik heel graag een paar goeie sokken die ecologisch verantwoord waren en ook gewoon lekker. De site heet schaapjes in de wei, dus ik voel me bijna verplicht om me te verdiepen in wollen sokken.

Duurzaam?

Tja daar kunnen we nog 100 blogs over schrijven met de voors en tegens. Wij vinden wol een fijn product en vinden de omstandigheden van het schaap erg belangrijk.

Ik kom dan ook uiteindelijk uit bij: https://soxs.co, zij geven aan op de site dat dit een duurzaam product is.

Deze sokken zien er heerlijk warm uit en hebben een mooi verhaal. Onder het kopje eerlijk ondernemen vind ik terug wat ik zoek.

Zo! Dat was een lang verhaal. Maar wij willen graag eerlijk en transparant zijn over hoe wij te werk gaan. Dat hoort, volgens ons, bij eerlijk ondernemen. Ook willen wij graag een dankwoord geven aan iedereen die bijdraagt binnen SOXS. Wij zijn ontzettend trots op jullie! Heb je nog vragen of tips voor ons, schuw niet en laat het ons weten. Een betere wereld maak je immers niet alleen.

bron: socks.co

Wanneer de sokken binnen komen ben ik al lichtelijk verbaasd. Ik had namelijk kriebelende sokken verwacht, ook al staat er op de site dat het geen prikwol is. Vaak ben ik toch wat wantrouwend naar dit soort uitspraken. Ik heb de “sleep well” bedsokken besteld zodat mijn partner ook wat blijdschap krijgt van deze investering.

De bedsokken zitten minder strak, waardoor de bloedcirculatie niet belemmerd wordt tijdens de slaap en jouw voeten gedurende de gehele nacht op temperatuur blijven. Deze witte wollen sokken voor in bed zijn beperkt verkrijgbaar, dus wacht niet te lang en koop de lekkerste bedsokken van Nederland bij SOXS.co!

bron: socks.co

Ik moet eerlijk bekennen dat ik blij verrast ben met deze aankoop. Mijn partner vond het een fijne investering omdat ik niet altijd meer “koud” naar bed kwam (op de dagen na dat ik ze vergeten was aan te doen omdat ze nog boven lagen *gniffel*)

Ik heb de sokken inmiddels al ruim een jaar. De vorm is nog steeds goed, ik was ze een keer om de zoveel tijd met een wol wasje en dat is al het onderhoud wat ik eraan doe. Doordat ik zo blij was met deze aankoop heb ik zelfs nog een paar erbij besteld voor mijn verjaardag. De kniesokken. Deze zitten ontzettend lekker en ik word gewoon blij van deze simpele leuke, eerlijke sokken.

Liefs,

Schaapje

Geef een reactie