Duurzaam speelgoed

Duurzaam speelgoed voor kinderen. Uren speelplezier voor kids met open end speelgoed dat de fantasie stimuleert. Niet geheel onbelangrijk, ook leuk om naar te kijken. 

We hebben het speelgoed per merk ingedeeld zodat je weet wat je in huis haalt. 

Green Toys - Gerecycled

Ook in de huidige vrij digitale periode, blijft Green Toys geloven in traditioneel speelgoed. Kinderen leren nog altijd het meeste van speelgoed waarmee ze creatief kunnen zijn en zich kunnen inleven. Speelgoed moet leuk zijn en exploratie uitlokken. Ook heel belangrijk is dat de huidige kinderen over vele jaren nog een mooie aarde hebben. Daarom wordt al het speelgoed van Green Toys gemaakt van gerecycled materiaal, namelijk oude flessen. Ieder stuk speelgoed is dus 100% gerecycled. Green Toys blijft innoveren om prachtig speelgoed op een zo duurzaam mogelijke manier te ontwikkelen zodat jouw kind optimaal wordt gestimuleerd te spelen en ontdekken. Hun passie is een groene aarde zo snel mogelijk op jonge kinderen over te brengen. 

ZSILT

Van shampoo fles naar speelgoedschep

Al het speelgoed van Zsilt is gemaakt om te blijven, niet kapot te krijgen. Gemaakt van het afval van Nederlandse huishoudens: van shampoofles tot schepje. Zo wordt de plastic afvalberg kleiner en onze zandkastelen hoger. En dat allemaal ontworpen en geproduceerd in Nederland.

Oekonorm

De ontwikkelingen van vele ökoNorm producten – nawaro – zijn erkend door de classificatie ‘zeer goed ‘of  ‘goed’ door het consumententijdschrift ÖKO-TEST.

Ökotest is een consumentenorganisatie in Duitsland. Het tijdschrift verschijnt maandelijks en publiceert de onderzoeksresultaten van 

producten en diensten. Er wordt onder andere onderzocht naar schadelijke stoffen. Het is vergelijkbaar met de Consumentenbond. 

Deze producten zijn door ÖKO-TEST erkend als ‘zeer goed’.

Namaki Kindernagellak

Oplosmiddelvrije, geurloze en afpelbare kindernagellak op waterbasis. Speciaal ontworpen voor een veilige speelervaring voor kinderen. De lak droogt snel en kan zonder oplosmiddel worden verwijderd, zoals een sticker.

Happy Horse knuffels

Wat zijn ze toch heerlijk zacht en knuffelig. 

Happy Horse verovert al jaren talloze kinderharten en droogt kindertranen. De liefde voor Happy Horse knuffels is eindeloos.

Maar Happy Horse gaat verder dan het blij maken van de kleine eigenaren van de knuffels.
Het merk werkt al jaren samen met veel goede doelen en produceert hier ook voor. Dat vinden wij geweldig, daarom ook deze mooie knuffels hier te koop.