Duurzaam scheren

Safety Razor

De safety razor deze stijlvolle Safety Razor past in een moderne eigentijdse badkamer! Naast dat dit scheermes voor een super gladde huid zorgt bespaar je er ook zo’n 14 plastic wegwerpmesjes per jaar mee. Door de gesloten kam is scheren met dit mes zeer eenvoudig en ook geschikt als kado vanwege het fraaie doosje

De Safety Razor is een populair plasticvrij alternatief voor wegwerpscheermesjes. Door de gesloten kam is het scheren zeer eenvoudig en is de kans op sneetjes klein. De safety razor heeft een hoge kwaliteit en gaat hierdoor je leven lang mee.

Over Oceonic.  Eens uitkijkend op het zacht kabbelende water van de Middellandse Zee, bedachten we ons hoe lelijk de zeeën worden door al dat plastic wat erin rond dobbert. We wilden er iets tegen doen! Wij strijden tégen plastic en vóór schonere zeeën. Daarom bieden wij, als Oceonics, jou de allerfijnste verzorgingsproducten voor in de badkamer die vrij zijn onnodig plastic. Onhandige folietjes, zakjes, tubes en flessen komen er bij ons niet in. En daarom ook niet bij jou. Want wie heeft er nog plastic nodig wanneer je het ook door goed afbreekbare materialen kunt vervangen.

    •  

Blog

Safety Razor: een duurzaam alternatief & heerlijk glad scheren?

Ken jij het duurzame alternatief al voor de wegwerp plastic scheermes?

Toen ik voor het eerst hoorde over de safety razor dacht ik dat dit geen makkelijke omschakeling zou zijn in de badkamer, ik was vooral bang om mezelf pijn te doen met een “open mes”. Ik zag het doembeeld van diepe pijnlijke sneeën in mijn benen al.

Ik ben wel iemand die graag dingen uit test en na wat onderzoek op internet besloot ik om toch verder te verdiepen in dit ouderwetse scheermes.