De draagbibliotheek: draagdoek of draagzak huren.

Wil je een draagdoek of draagzak lenen voor bijvoorbeeld vakantie of om te testen of het wel wat voor je is?

Dan is de draagbibliotheek de ideale oplossing. 

Je kunt een draagdoek of draagzak huren voor een minimale periode van 1 week (7 dagen). Indien een drager niet direct verstuurd kan worden dan staat dit in de beschrijving. Zie ook de veel gestelde vragen. 

Voor een draagzak betaal je €15 per week, voor een draagdoek €12,50 per week. De borg is afhankelijk van de draagdoek of draagzak. 

De draagdoek/draagzak kun je ophalen in Oudenbosch of je kunt hem opgestuurd krijgen. De verzendkosten zijn afhankelijk van de grote van de draagdoek/draagzak. 

Je betaalt tijdens het afrekenen een borg. Deze borg krijg je terug nadat de draagdoek of draagzak in de originele staat terug ingeleverd wordt. Ons assortiment is klein maar fijn. We verhuren alleen de draagdoeken en draagzakken die wij zelf ook fijn vinden. 

Draagzakken

Draagdoeken

De pas tas: pas consult voor thuis

Wil je graag een pas consult maar dan op je eigen tempo? Kan je niet beslissen welke draagzak of draagdoek je graag wilt hebben? of wil je gewoon zeker weten dat je geen miskoop doet? Dan is de “pas tas” ideaal voor je! In deze deze tas zitten maar liefst 4 draagzakken en 2 draagdoeken.

Draagconsult

Wil je graag extra advies over een draagdoek of draagzak die je hebt gehuurd of heb je al een draagdoek/draagzak waar je advies over wilt? boek dan hier een online draagconsult in. 

Veel gestelde vragen

Soms komt het voor dat een draagdoek of draagzak beschadigd raakt/ vlekken oploopt. Dat kan uiteraard gebeuren. 

Wij hebben een speciale lijst met gebeurtenissen wanneer we borg inhouden. Klik hier voor de voorwaarden. 

Nee, dat doen wij voor je. Dit doen we omdat wij met speciaal baby neutraal wasmiddel wassen. Na elke uitleen gaat de drager eerst in de was, zo heb je altijd een schone frisse drager. 

Uiteraard, je kunt de drager tot 3 weken lenen. 

Indien je een draagdoek of draagzak voor een specifieke periode wilt hebben stuur dan een mailtje naar info@schaapjesindewei.nl

Boek een drager optijd! we kunnen niet garanderen dat we de drager op voorraad hebben indien hij niet optijd is gereserveerd, onze voorraad dragers is beperkt, wij zijn een klein bedrijf. 

Wanneer een draagdoek of draagzak op reis is sturen wij een mailtje wanneer de drager weer beschikbaar is.

Is de drager direct beschikbaar?

Voor 12 uur besteld, de volgende werkdag verzonden. 

Nee, op de dag dat de drager aankomt bij jouw huis gaat de 7 dagen in. Na de 7 dagen stuur je de drager weer terug. Is de drager niet verzonden na de 7 dagen dat hij gehuurd is dan brengen wij een nieuwe week in rekening.

Nee helaas zijn deze voor eigen rekening, het huren van een drager is een service die wij graag verlenen, als wij de verzendkosten zelf zouden dragen dan houden we niks meer over om de draagzakken te vervangen bij slijtage. Je mag de drager uiteraard wel afhalen en retour brengen bij ons kantoor. 

Ja dat kan, je kunt via zoom een online draagconsult krijgen. Onze draagconsulent Sanne Feskens geeft tips en adviezen in een kort Zoom consult (ongeveer 30 minuten), deze kun je voor 25 euro via de webshop aankopen. We nemen hierna contact op om een datum met je af te spreken.