Alles komt goed?! kinderkanker awareness maand

De kinderkanker awareness maand loopt alweer ten einde. De maand die zo ontzettend belangrijk is voor de kinderen met kinderkanker, De maand waar veel donaties voor onderzoek uit komen.

D. is een van de 600 kinderen per jaar die kinderkanker krijgt in Nederland. Een wereld waar zoveel potentie op genezing ligt met de juiste onderzoeken.

Wist je we de afgelopen jaren zoveel vooruitgang hebben geboekt in het onderzoeken van kinderkanker dat er een stijgende lijn zit in de overlevingskansen van kinderen met kanker?

zie ook: https://www.prinsesmaximacentrum.nl/nl/nieuws-events/news/stijgende-lijn-in-overlevingskansen-voor-kinderen-met-kanker

D. heeft een Rhabdomyosarcoom, hier wordt op dit moment veel onderzoek naar gedaan. Ondanks dat er veel onderzoek naar gedaan wordt is het voor veel kinderen met een Rhabdomyosarcoom niet optijd. Zo ook niet voor Sophie en Richie die deze week de strijd niet hebben gewonnen. Een “Goude maand” met een enorm verlies.

Ik zou graag een wereld wensen waar kinderkanker niet meer bestaat. Ik zou graag willen dat we iedereen met de woorden van Jaap Reesema kunnen helpen zodra ze binnen stappen bij het ziekenhuis met een diagnose van kinderkanker. Een wereld waar D. het bespaard bleef en hij een hoopvolle behandeling tegemoet ging. Een behandeling die aanslaat met een uitkomt op een prachtige toekomst.

Als de wereld stopt met draaien
En je hart alleen maar bloedt
Leg je hoofd maar op mijn schouder
Alles komt, alles komt, alles komt goed

Als je alles wil vergeten
Maar je weet alleen niet hoe
Lеg je hoofd maar op mijn schouder
Alles komt, allеs komt, alles komt goed

Jaap Reesema – Alles komt goed

Instagram:-> @sophies_sarcoma_journey • Instagram-foto’s en -video’s

Geef een reactie